Wij willen graag een actief bedrijfsuitje in Utrecht organiseren

actief bedrijfsuitje Utrecht

Een actief bedrijfsuitje in Utrecht organiseren is eenvoudiger dan dat ik had verwacht. Ik ging er namelijk vanuit dat het niet mogelijk is in deze stad om het te realiseren. Pas op het moment dat ik op het internet was gaan zoeken merkte ik het. Het is namelijk gewoon mogelijk om dit op een zeer eenvoudige manier te realiseren! Ik ben namelijk terecht gekomen op de website van boksenalsmetafoor.nl. Dit bedrijf maakt het mogelijk dat jouw dagje weg met het team een dagje gaat worden om niet meer te vergeten.

actief bedrijfsuitje Utrecht

Samenspel voor een goede samenwerking

Natuurlijk is het zo dat niet iedereen hier aan kan deelnemen. Er zijn een hoop mensen die dit medisch gezien niet kunnen of er een andere reden voor hebben. Toch wilde wij dit eerst bespreken met het team om te zien of dat wij het kunnen doorzetten. Een vlugge personeelsbespreking waarin wij dit hebben bekend gemaakt. Gelukkig reageerde iedereen hier zo enthousiast op! Wij hebben er direct voor gekozen om een datum te plannen waar iedereen bij aanwezig kan zijn! Zelf heb ik er onwijs veel zin in om mijn sportieve kant te kunnen laten zien!