Dit moet je weten over lockers met een pincode

locker 2

Ben je als werkgever op zoek naar een manier waarop je werknemers met een gerust hart hun eigendommen kunnen opbergen tijdens werktijd? Kluisjes die nog werken op basis van een sleutel kunnen soms als vrij onprettig worden ervaren. Als je de sleutel per ongeluk kwijt raakt, heb je immers een groot probleem. Gelukkig is er vandaag de dag ook een smart Locker met cijferslot beschikbaar. Dit zijn kluisjes die werken op basis van een elektronisch systeem. Ze kunnen worden voorzien van reguliere netstroom of van een lang houdbare batterij die enkele jaren mee gaat. Bovendien zijn ze zeer prettig in gebruik. We leggen je meer uit over deze slimme kluisjes.

De vele toepassingen van lockers met een pincode

Smart lockers die zijn voorzien van een pincode kunnen op vele plekken worden toegepast.  Organiseer je bijvoorbeeld een evenement en wil je dat je bezoekers snel en veilig hun spullen kunnen opbergen? Ook dan bieden lockers met een pincode een uitstekende oplossing. Je kunt als organisator de lockers van tevoren al online verkopen. Daarna ontvangt de koper een unieke pincode voor zijn kluisjes. Op het evenement hoeft de bezoeker alleen nog maar naar het kluisje te gaan en de code in te vullen. Ook binnen de bedrijfsomgeving, het museum of het pretpark kunnen bezoekers genieten van eenvoudige en veilige smart lockers.

De voordelen van lockers met een pincode

Het grote voordeel van Smart lockers met een pincode is uiteraard de eenvoud waarmee de gebruiker het kluisje kan openen. Met een vaste pincode kan elke gebruiker binnen enkele seconden het kluisje openen. Bovendien hoeven gebruikers zich geen zorgen meer te maken over sleutels of badges die kwijtraken waardoor men geen toegang meer heeft tot het kluisje. Met een vaste pincode zijn alle spullen in het kluisje zeer goed beveiligd. Mits je de pincode voor jezelf houdt, kan niemand anders het kluisje ongewenst openen. Je hoeft je dus ook geen zorgen te maken om gestolen spullen. De gebruikers kunnen met een gerust hart verder met hun dag.