Wij maken gebruik van tijdregistratie software

tijdregistratie software

Wanneer er meer personeel bijkomt, dan raak je het overzicht qua de gemaakte uren snel kwijt. Hierdoor ben ik opzoek gegaan naar een tijdregistratie software. Met dit systeem hoop ik de uren goed bij te kunnen houden zodat aan het einde van de maand de juiste salarishoeveelheid wordt overgemaakt. Voorheen deed ik het op gevoel met de gemaakte uren van het personeel overmaken. Alleen is dat natuurlijk niet ideaal omdat dit ten kosten gaat van mijn eigen loon. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar een oplossing hiervoor. Dit leidde mij vrijwel direct naar de website van Offective. Hier kan je namelijk een systeem aanschaffen waarmee het personeel zichzelf kan in- en uit klokken.

tijdregistratie software

Duidelijk overzicht en gemakkelijk te gebruiken

Uiteindelijk ben ik op de website van Offective de informatie gaan lezen. Hieruit bleek dat je zowel op de mobiel alsmede het internet kunt in klokken. Mocht het zo zijn dat je meer personeel hebt, dan is het aan te raden om dit systeem alleen middels de computer te laten werken. De kosten die zij hanteren is perfect en hierdoor bespaar ik alsnog op het uitbetalen van het loon!