Professionele horeca parasol

professionele horeca parasol

Sinds kort zijn wij in het bezit van een professionele horeca parasol. Een zeer mooi en stevig model , die zeker tegen een stootje kan. Wij runnen een kleine bistro en hier hebben wij een klein terras buiten. Op dit terras zitten regelmatig klanten een broodje te eten. Vooral als het mooi weer is strijken hier veel mensen neer. Erg gezellig alleen niet wanneer er een beetje wind staat. Want voorheen waren wij in het bezit van een huis tuin en keuken model parasol. Bij een klein zuchtje wind viel deze al om, met alle gevolgen van dien.

Een stevige professionele horeca parasol kopen

Nadat voor de zoveelste klant een kop koffie of iets anders over zich heen had gekregen, door een omvallend scherm, was de maat vol. Op deze manier kon niemand meer op ons terras zitten en moesten wij hier snel verandering in brengen.

Via Xterior hebben wij de oplossing gevonden en hier hebben wij een bestelling gedaan. Een prachtig scherm die heel stevig staat en ook tegen een zuchtje wind kan. Hiermee hoeven wij ons geen zorgen meer te maken wanneer de wind zijn kop weer op steekt.