Mobiele koffiebar huren voor mijn bruiloft

Mobiele koffiebar huren

Mobiele koffiebar hurenEen mobiele koffiebar huren is iets wat ik al langere tijd wilde. Een tijdje terug ben ik ten huwelijk gevraagd door mijn vriend en onze bruiloft is over ongeveer 2 maanden. Wij gaan dit vieren in de zomer, zodat het mooi weer is en iedereen buiten lekker kan genieten. Wij hebben voor het eten een hele goede cateraar geregeld, want een goede vriendin van ons heeft daar een bedrijf in. Toch vond ik het wel leuk om nog iets speciaals erbij te nemen voor lekkere drankjes. Zelf houden wij ongelofelijk veel van mijn Nespresso machine en daar begin ik dan ook elke dag mee.

De beste gevonden!

Het was dan ook ongelofelijk logisch dat wij een mobiele koffiebar zouden gaan huren. Ik had alleen geen idee waar ik dit kon doen, dus toen ben ik op internet gaan zoeken naar bedrijven die mij hiermee konden gaan helpen. Al heel erg snel kwam ik uit bij TourArt. Over heb kon ik alleen maar goede verhalen vinden, dus dat gaf mij veel vertrouwen in hun diensten. Direct daarna heb ik contact opgenomen, omdat ik een vraag had over de beschikbaarheid op mijn grote dag. Gelukkig hadden zij nog een plekje voor mij vrij en die heb ik toen dan ook direct geboekt.