Kerstgeschenken personeel: de beste tips

kerstgeschenken personeel

Kerstgeschenken personeel: de beste tips voor jouw kerstgeschenken. Als jij kerstgeschenken voor je personeel wil uitzoeken, zijn er een paar goede opties. Ik zal de opties in dit stuk kort uiteenzetten.

kerstgeschenken personeel

De beste kerstgeschenken voor je personeel

Als je kerstgeschenken personeel gaat uitzoeken, zijn er een paar opties die het overwegen waard zijn. Te beginnen met de meest voor de hand liggende opties: het kerstpakket. Daar wordt vaak op neergekeken, maar is naar mijn mening nog steeds de beste keuze. 

Waarom een kerstpakket zo fijn is, is omdat er dingen inzitten die jouw personeel echt gaan gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan lekkere wijn en champagne, bier, zoetigheden zoals chocola in kerst thema verpakt, of zoute snacks zoals chips of nootjes. Het kan allemaal. Dit soort pakketten zijn ideaal als je niet iedereen van je personeel heel persoonlijk kent en je dus een meer algemeen cadeau wil geven. Dat is in de meeste grotere bedrijven de meest logische optie.

Laat ze zelf kiezen

Een andere optie is werken met een winkel waaruit je personeel zelf een cadeau kan kiezen voor een bepaald bedrag. Er zijn websites die deze service aanbieden. Je kunt uit verschillende soorten kiezen. Zo kun je in sommige winkels elektrische apparaten bestellen zoals magnetrons, koelkasten en ventilatoren. Deze optie is een stuk duurder dan een kerstpakket, maar geeft personeel wel een keuze om iets te kiezen wat ze zelf willen. 

Beide zijn goede opties, maar mijn voorkeur gaat altijd uit naar een goed gevuld kerstpakket!