Chemische stoffen bij Denios

DENIOS

Als laborant en verantwoordelijke voor het beheer van de chemische stoffen binnen ons laboteam op school, sta ik in voor het regelmatig aanvullen van de voorraad producten. Maar ik dien ook gasflessen te bestellen die nodig zijn voor de uitvoering van analyses zoals onder meer atomaire absorptie spectroscopie (AAS) en vlam emissie spectroscopie (VES), gaschromatografie (GC) en high performance liquid chromatography (HPLC).
Veiligheid

Producten en service van de hoogste kwaliteit

Onlangs diende ik de voorraad producten en gassen weer aan te vullen en ging ik bijgevolg op zoek naar een geschikte leverancier. Hierbij was het belangrijk dat de producten van hoogwaardige kwaliteit waren zodat deze de analyseresultaten niet negatief zouden kunnen beïnvloeden. Bovendien moesten deze ook op school kunnen geleverd worden, uiteraard op een veilige manier. Na wat vergelijken kwam ik terecht bij Denios. Op de website werd al snel duidelijk dat kwaliteit bij deze leverancier de hoogste prioriteit geniet.

Ik vond er de producten die ik wou en werd ook voorzien van informatie. Ik ontdekte er ook heel wat tips in verband met veiligheid. Deze tips zullen dan ook ter harte genomen worden om onze labo’s zo veilig mogelijk te laten verlopen. De levering gebeurde bovendien ook snel en veilig.