Aantrekkelijke prijzen voor een jas borduren

Zoekt u nog naar goede bedrijfskleding voor bijvoorbeeld een jas borduren? Dan kunt u zeker terecht bij Van Dongen met de Kroon, een vooruitstrevend bedrijf met de juiste ambacht en vakmanschap. Jaren geleden ben ik voor mijzelf begonnen en dit was reuze spannend. Na een paar jaar zwoegen begreep ik eindelijk hoe bedrijfsvoering in elkaar zat, en kon ik pas echt aan de slag. Ik heb nu twee bedrijven en veel werknemers. Ik heb een aantal jaar geleden al gekeken naar bedrijfskleding, maar dat was op dat moment nog niet noodzakelijk. Nu we echt naar klanten gaan, vind ik het professioneel overkomen om de juiste kleding te hebben. De prijzen die het bedrijf handhaven zijn vriendelijk, wat voor mij uiteindelijk de doorslag gaf.

Jassen borduren

Zo heb ik een afspraak met het bedrijf gemaakt om ons logo op jassen te borduren. Ze doen dit zeer gericht en ze waren erg vriendelijk in het contact. Ik ben op dit moment erg blij met de uitvoering en ik hoor ook goede reacties van mijn werknemers. Zeker een aanrader, u kunt op de website meer informatie vinden. Wij kunnen in ieder geval weer verder, het voelt goed en het ziet er ook nog eens uitstekend uit!