Opleiding online marketing mbo

Opleiding online marketing

Een opleiding online marketing kun je op mbo niveau volgen via Fabius opleidingen. De opleiding online marketing van Fabius vraagt maar één dagdeel aanwezigheid per week van je. Afhankelijk van je voorkeur kun je kiezen of dit dagdeel voor jou in de ochtend of avond is. Je hebt dan iedere week op dezelfde dag 3 uur les, van 9 tot 12 ’s ochtends of van 7 tot 10 ’s avonds. Er zijn meer dan 50 leslocaties, dus er is vast een locatie bij jou in de buurt waar je de lessen kunt volgen. De opleiding online marketing van Fabius duurt in totaal slechts 15 weken. 

Diploma in vier maanden

Binnen vier maanden kun jij dus je diploma behalen voor de opleiding online marketing. Daarmee kun je aantonen dat je de kennis en kunde hebt van online marketing en kun je solliciteren op functies in online marketing. Online marketing is een onderdeel van de meeste bedrijven tegenwoordig, in verschillende sectoren. Een opleiding online marketing kan je dus goed van pas komen, ongeacht waar je werken wil. De opleiding van Fabius levert je een diploma op van mbo-4 niveau. Hiermee kun je groeien in de functie van online marketing, waar vaak ook hbo-niveau voor gevraagd wordt. 

Opleiding online marketing

Onderdelen van de opleiding

Er komen in de opleiding online marketing verschillende aspecten aan bod. Onderdelen die behandeld worden zijn natuur marketing en specifiek online marketing. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan zoekmachinemarketing, social media, effectieve websites, mobiele marketing en tot slot content. Het is duidelijk dat aanwezigheid online op een effectieve manier uitvoeren een belangrijk onderdeel is van de opleiding online marketing. Bekijk alle mogelijkheden voor de opleiding online marketing op deze pagina en schrijf je in.