Autorijlessen bij Osseforth

Osseforth

Wanneer je ervoor kiest om Autorijlessen te volgen bij Osseforth opleidingen kies je voor stabiliteit, kwaliteit en zekerheid. De instructeurs van Osseforth zijn stuk voor stuk ervaren professionals die weten wat ze doen. Volg nu een introductie les voor maar 39,50. De les duurt 90 minuten waarna je weet of deze rijschool bij jou past. Haal nu jouw rijbewijs bij Osseforth Opleidingen, ook jij kan het!

Informatie over Autorijlessen

Osseforth opleidingen adviseert iedereen om van tevoren een proefles te volgen. Een proefles is erg handig omdat je dan niet voor verrassingen staat. Tijdens deze Autorijles krijg je de volledige rijervaring mee. Je ziet bijvoorbeeld hoe de instructeur te werk gaat en ook of dit bij jou past. Ook is dit fijn voor de rijinstructeurs omdat ze te weten komen wat jouw talenten en vaardigheden zijn. Na de les krijg je een uitgebreide evaluatie over hoe het is gegaan. Tijdens de evaluatie wordt besproken hoeveel rijlessen je ongeveer nodig hebt en ook hoeveel het ongeveer gaat kosten.

Autorijlessen

Algemene informatie

Iedereen die zich inschrijft bij Osseforth opleidingen krijgt een instructeur toegewezen die bij je past en in de buurt woont. Je hebt zelf de touwtjes in handen qua de tijden en hoeveelheid rijlessen die je neemt. De rijschool is open van maandag t/m vrijdag van 08:00 – 21:00 en op zaterdag van 08:00 tot 17:00. Een rijles duurt 60 minuten. Je kan minimaal 1 en maximaal 15 uur per week lessen. Wanneer je lest kan je zelf online inplannen of bespreken met je rijinstructeur, heel simpel dus.

Rijschool

Heb je nog vragen of twijfels over Osseforth opleidingen? Neem vooral contact op met het bedrijf zelf, de service is ontzettend goed en je wordt altijd geholpen door behulpzame, vriendelijke werknemers. Natuurlijk kan je ook op de website kijken voor uitgebreidere informatie. Succes alvast!