Wat voor kleuren passen in de woning?

Bij Beton Stunter heb je de mogelijkheid om te kiezen uit enorm veel verschillende kleuren beton cire kleuren. Hier heb je de keuze uit zowel warme als koele kleuren en het is daarom ook een optie om elke kamer een andere kleur te geven. Zo hoef je niet volledig de keuze te maken voor één kleur. Als je de muren graag wilt verven, maar toch een wat meer betonlook wilt aanbrengen dan vind je op de website ook een hele pagina vol met betonlook verf. Heb je liever wat meer structuur en zou je jouw kastjes in dezelfde kleur willen verven, dan kan je ook nog kiezen voor kalkverf.

Waar wordt beton cire aangebracht?

Vaak denk je als je gaat verven dat de verf alleen op de muren en wanden wordt aangebracht. Dit hoeft met beton cire niet zo te zijn! Je kan dit namelijk ook op het plafond aanbrengen of zelfs aan verschillende elementen in jouw woning. Hier worden verschillende elementen van kamers mee bedoeld. Dit hoeft niet alleen in de woonkamer te zijn en hier dan de vensterbank, maar het is ook mogelijk om de badkamer met deze verf te vullen. Zo zou je de wasbak of het bad kunnen versieren met deze verf.

Wat als het niet bevalt?

Mocht de verf nou helemaal opgedroogd zijn, en het is nog steeds niet helemaal wat je in gedachten had, dan is het geen probleem om er gewoon overheen te verven. Je kan gemakkelijk de kleur veranderen en het als tweede laag over de eerste kleur aanbrengen. Om toch te voorkomen dat de kleur niet bij de kamer past, is het mogelijk om meerdere stalen aan te vragen bij Beton Stunter. Het is mogelijk om kleuren aan te passen en te laten mengen waardoor er een hele hoop mogelijk is. Zo hoef je achteraf niet nog een keer te gaan zoeken naar de juiste verf en het risico lopen dat het er weer niet helemaal bij past.