Planning in de zorg, vacature podotherapie

www.vacature-podotherapie.nl

Als planner kan je in heel veel bedrijfstakken aan het werk. In de scheepvaart, distributiebedrijven, dienstverlening en in de zorg. 

Ik wilde weer eens wat ander en was een beetje aan het rondneuzen op diverse vacaturesites om te zien waar er vraag was en in welke bedrijfstakken. 

Veel planners worden gevraagd in de transportwereld, maar daar had ik al jaren in gezeten, dus was eigenlijk op zoek naar een andere branche. 

Toen kwam ik de  vacature podotherapie tegen en ik moet eerlijk bekennen dat ik hier eigenlijk niet veel van wist.

www.vacature-podotherapie.nl

Jij zorgt voor rust en overzicht.

Dat het met zorg te maken had, oke, maar wat het precies was, ik had geen idee.

Nieuwsgierig ben ik op zoek gegaan naar wat het inhoudt en was veel te vinden op het internet. Ik kwam erachter dat het een paramedisch vakgebied is. Paramedisch wil zeggen dat het zich richt op de gezondheid van de mens en niet op het genezen van een patiënt. Ik heb direct gesolliciteerd en was na het eerste gesprek al overtuigd dat ik in deze branche graag wilde werken. Ik aangenomen en werk ik alweer vijf jaar met plezier bij een podotherapeut. Ik kan het aanbevelen! Informeren eens naar baan in de podotherapie.