Natuurlijke gezichtsmaskers

De huid is het grootste orgaan van het lichaam en vormt tevens een barrière tussen de externe omgeving en onze organen. De huid wordt blootgesteld aan allerlei invloeden en absorbeert tot 60% van de stoffen in de bloedbaan, afhankelijk van hun absorptie en grootte.

Natuurlijke gezichtsmaskers zijn hoofdzakelijk gebaseerd op een hoge concentratie plantaardige en plantaardige oliën en extracten. Hierdoor is het volledig natuurlijk voor het lichaam en wordt de ontwikkeling van huidallergieën of eczeem tot een minimum beperkt. Bestel onze natuurlijke gezichtsmaskers online.

Het is daarom een ideale keuze voor mensen met huidproblemen of voor mensen met een droge, gevoelige en problematische huid. Maar een van de belangrijkste voordelen is dat het, dankzij zijn samenstelling, geschikt is voor absoluut iedereen.

Bekijk hieronder de belangrijkste voordelen van natuurlijke cosmetica!

Transparantie in de beschrijving van de ingrediënten

Bij de keuze van cosmetica moet je in de eerste plaats letten op de samenstelling ervan. De meeste natuurlijke gezichtsmaskers zijn in dit opzicht zeer transparant, omdat ze niets te verbergen hebben.

Integendeel, fabrikanten zijn vaak trots op de gebruikte ingrediënten en proberen deze zoveel mogelijk bekend te maken bij de klant.

Milieuvriendelijk

Het gaat niet alleen om onze gezondheid, maar om een gezond milieu voor iedereen. Je kunt niet gezond leven in een ongezonde en verpeste omgeving. De meeste natuurlijke cosmeticamerken worden gesteund door een consistente filosofie, enthousiasme en ethisch bewustzijn van hun oprichters.

Door natuurlijke gezichtsmaskers te kopen, steunt je het gebruik van lokale hulpbronnen, eerlijke arbeidsomstandigheden, investeringen in milieuvriendelijke productieprocessen, recycling en nog veel meer. Bestel onze natuurlijke gezichtsmaskers online.

Het is veilig

Wat in een enkele kleine hoeveelheid geen kwaad kan, kan bij regelmatig gebruik grote problemen veroorzaken. Bijvoorbeeld lood of andere gevaarlijke ingrediënten, die vaak in conventionele cosmetica zitten.

Soms worden de problematische effecten van een officieel veilige stof pas ontdekt jaren nadat zij op de markt is gebracht. En de term “cocktail effect” is al berucht aan het worden. We gebruiken elke dag tientallen producten.

Hoewel elk ervan slechts een kleine veilige hoeveelheid van een of andere ongeschikte stof bevat, wordt het effect ervan daardoor vermenigvuldigd. En dit alles gaat door de huid en bereikt het lichaam. Gelukkig kunt je zelf bepalen hoe “voedzaam” deze cocktail zal zijn.