Mijn zoektocht naar newborn fotografie in Utrecht

newborn fotografie Utrecht

Wanneer je vader of moeder wordt, dan is dat een moment wat je maar al te graag wilt vastleggen. Zodoende ben ik dus gaan zoeken naar newborn fotografie Utrecht en omstreken. Dit nadat ik vorige week vader ben geworden en deze gedachten maken mij tot op de dag van vandaag trots. Een trotse vader die maar al te graag zijn dochter op de foto wil vastleggen. Zo kunnen wij samen naar de toekomst kijken met de prachtige herinneringen op papier. Echter is het van belang dat wij een geschikte fotograaf zien te vinden die dit kan realiseren. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om dit te gaan zoeken op het internet. Wat dat betreft kun je vrijwel alles op het internet vinden toch?

newborn fotografie Utrecht

Snel gevonden!

Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om te gaan zoeken in Google naar een fotograaf. Hierdoor stond de pagina van Tjeerd Paul Jacobs Fotografie bovenaan. Eigenlijk ben ik uit nieuwsgierigheid op deze website gaan kijken en vrijwel meteen heb ik het besluit genomen dat ik hier aan het juiste adres ben. Tjeerd Paul Jacobs weet immers maar al te goed hoe dat de foto’s gemaakt moeten worden.