Je wilt een artiest boeken

Mijn broer gaf een feestje en hij wilde dat ik het entertainment zou regelen. Ik had al snel het idee van een leuke artiest boeken in mijn hoofd.Mijn broer is een enorme grote fan van Django Wagner en ik vond het een mooie gelegenheid om die te boeken voor zijn feestje. Hij mocht daar niets van weten en de kosten zou ik zelf voor mijn rekening nemen. Omdat ik geen idee had waar en hoe je zo iets kon regelen belde ik een goede vriendin of zij een tip had. Ze kon mij cas-events.nl hierbij van harte aanbevelen. Ze adviseerde mij om eerst een sop de website te kijken en dan gelijk contact op te nemen om alles goed te regelen en vast te leggen.

Mijn broer stond echt even van blijdschap met zijn mond vol tanden

Ik heb kort even op de site gekeken en de informatie gelezen over een artiest boeken. Daarna heb ik meteen gebeld en ik kreeg een hele vriendelijke medewerker aan de lijn. Samen hebben we alles goed doorgenomen. De medewerker luisterde heel goed en dacht echt met me mee. Mijn broer stond echt even met zijn mond vol tanden van blijdschap. Django heeft er echt een feestje van gemaakt. Alles was top geregeld door dit boekingsbureau. Echt een aanrader voor als je een artiest wil boeken voor je feestje.