Ingeschreven voor Theaterschool Amsterdam

Zich voor doen als Jezus in een kerstviering, dat was mijn rol in de grootste voorstelling van het jaar van de basisschool. Ik leefde al een hele lange periode uit naar de voorstelling. Ik vond acteren vroegere namelijk al leuk en nu nog steeds. Toen ik de basisschool verliet, was het een beetje over met acteren en mee doen aan voorstellingen. Daarom wilde ik heel graag, na de middelbare, verder gaan in theaterwereld. Hiervoor moest ik nog wel een leuke opleiding voor vinden.

‘’Ik leer hier pas echt de fijne kneepjes van het vak’’

De opleiding die op mijn pad kwam lopen toen ik hiernaar opzoek was, was de acteeropleiding van theaterschool Amsterdam. Deze opleiding sprak me gewoon heel erg aan. Ik las namelijk wat informatie op de website van Theaterschool Amsterdam. Deze informatie gaf me de motivatie om me zelf in te schrijven voor de opleiding. Dit heb ik dan uiteindelijk ook gedaan. Ik kon het gewoon niet laten en wist zeker dat er voor mij een toekomst zat in acteren. Ik wist ten slotte ook niet wat ik anders zou moeten doen. Nu ik al een paar maanden les heb gehad op de Theaterschool Amsterdam, kan ik niet klagen. Ik leer hier pas echt de fijne kneepjes van het vak.