Ik ben benieuwd naar een tweedehands laptop

Refurbished laptops

Ik zit al eventjes een nieuwe laptop te overwegen en het is best wel grappig wat je dan allemaal tegenkomt. Je hebt een hele hoop vrienden die jou natuurlijk het beste gunnen en ervoor willen zorgen dat je mooi terechtkomt met je laptop, maar geven soms een beetje tegenstrijdig advies. Zo was ik laatst een biertje aan het drinken met een van mijn beste vrienden in de kroeg, en raakten we in gesprek over het al dan niet aanschaffen van een tweedehands laptop. Moet je absoluut niet doen, drukte hij mij op het hart. Echt waar, daar krijg je alleen maar gedoe mee.

De discussie aan durven gaan

Dus ik was een beetje in de war. Ik had namelijk eerder die week van een andere vriend van me gehoord, toen we een kopje koffie gingen drinken in de stad, dat hij laatst een tweedehands laptop had gekocht en dat hij er totaal geen problemen mee ervaart in geen enkele zin. Dat is wel grappig, toch? Twee van mijn beste vrienden die zo haaks tegenover elkaar staan. Dus ik vond het eigenlijk wel interessant om met de beide heren een keer wat te gaan drinken, om het voor eens en voor altijd uit te vechten.

Wat is de conclusie uiteindelijk

Nou, ik heb er werk van gemaakt, kan ik je vertellen. Ik heb de heren het voorstel gedaan en ze gingen er eigenlijk alle twee heel sportief in. Ze kennen elkaar wel al een beetje van feestjes dus het was geen compleet nieuwe ontmoeting. We gingen met z’n drieën een biertje drinken ergens in de stad en het begon eigenlijk vrijwel direct nadat we hadden besteld. Er werd betoogd dat een nieuwe laptop beter is omdat je dan zeker weet dat je geen kinderziektes ermee krijgt. En tweedehands is duurzamer en goedkoper. Uiteindelijk zijn we maar dronken geworden.