Een stijl geschikt voor ieder huis

levensloopbestendige-woning-bouwen

Een jaren 30 woning is natuurlijk prachtig om in te wonen. Als je nu zelf een jaren 30 woning wilt bouwen, kom er wel veel op je pad tijdens het traject. Ook kost het bouwen van zo’n woning vrij veel geld.
Echter hoef je je geen zorgen te maken, want je kunt hulp vragen.
Je zult kunnen samenwerken met een bedrijf dat jou advies zal geven en waar je inspiratie op zult kunnen doen. De jaren 30 woning zal met aandacht en ambacht worden gebouwd om jouw droomwoning te kunnen realiseren.

Kenmerken jaren 30 woning

Bij een jaren 30 woning wordt er veel aandacht geschonken aan de rijke detaillering.
De stijl is enorm populair, tijdloos en enorm uniek. Het huis zal dan ook karakter hebben.
Dat kan je herkennen aan bepaalde kenmerken.
Zo heb je een eenvoudige kapvorm en dakoverstekken bij flauwe kappen, er zijn rechthoekige of schuine erkers, de detaillering zal goed naar voren komen in het metselwerk, de dakranden, lijsten en boeiboorden zullen goed worden vormgegeven, er zijn keramische dakpannen en houten garagedeuren en het houtwerk zal in en witte kleur worden geverfd. Het belangrijkste bij een jaren 30 woning zijn de horizontale lijnen. Hier zal dan ook de nadruk op worden gelegd.

Geen enkele woning hetzelfde

Wat is nu het voordeel van de stijl van een jaren 30 woning?
De stijl kan altijd worden toegepast. Ieder model is geschikt voor deze stijl. Of het nu gaat om hoogbouw, laagbouw, een klein of groot huis. Alle soorten zijn hiervoor geschikt.
Er kan flexibel worden gebouwd, waardoor er voor jou enorm veel mogelijkheden zijn.
Alle huizen zijn anders en daarom kun je een unieke jaren 30 woning laten bouwen.
Zo heb je allerlei verschillende soorten jaren 30 woningen, maar geen enkele is hetzelfde. Misschien is het daarom ook verstandig om inspiratie op te doen om te kijken welke richting je op zou willen. Denk bijvoorbeeld aan een jaren 30 woning in de vorm van een eengezinswoning.