Een speciaal geboortekaartje voor onze tweeling

Op de website van Kisscards ben ik geslaagd voor het geboortekaartje voor een tweeling. Natuurlijk is elke komst van een baby speciaal maar als je een meerling verwacht, vind ik dat toch net even wat meer bijzonder. Natuurlijk denk ik wel eens na over de drukke boel dat het straks gaat worden. Maar onze twee dames zijn meer dan welkom om ons leven te verrijken. Enfin, de geboorteaankondiging heb ik op deze website gevonden en hier was niet zoveel tijd voor nodig. Snel vond ik een exemplaar die de “wauw” factor heeft. 

geboortekaartje tweeling

Niets meer aan toe te voegen

Het geboortekaartje voor onze tweeling staat nu als proefafdruk op de kast in onze slaapkamer. Elke avond voor het slapen dan staar ik ernaar. Ik kan niet wachten om de echte exemplaren te gaan versturen naar iedereen die wij kennen. Wat zullen de reacties zijn? 

De kwaliteit van het papier is erg stevig. Ook de kleuren zijn mooi blits en precies zoals ik dit wil hebben. Het lettertype is ook erg mooi en ik zou niets kunnen bedenken dat beter kan of anders moet. Dus hierbij wil ik graag mijn complimenten delen over Kisscards!