Een opblaaszwembad voor in de tuin

pexels-jonathan-borba-6110594

In Nederland hebben wij de afgelopen jaren hogere temperaturen gehad. In de zomer is het zelfs voorgekomen dat de temperatuur in het zuiden bove de veertig graden uitkwam. Veel mensen hadden het moeilijk met de warmte. In verzorgingstehuizen werden maatregelen genomen om de bewoners koel te houden. Daarnaast gingen vele Nederlanders naar het strand om afkoeling te zoeken. Er stonden zelfs veel files richting de stranden. Toch hoef je niet ver weg te gaan om afkoeling op te zoeken. Je kan immers besluiten om een opblaas zwembad in de tuin neer te zetten. Dit geeft ook verkoeling en je kan er veel mensen blij mee maken.

Mijn opblaaszwembad was een succes

De afgelopen zomer was erg warm. De temperaturen zijn nog nooit zo hoog geweest daarom heb ik besloten om een opblaaszwembad te kopen. Zowel voor mezelf als mijn kinderen. Het zwembad was best wel groot, er kunnen immers vijf mensen in. Het zwembad heeft zelfs een functie dat je er een bubbelbad van kan maken. Ook kan je zelf de temperatuur inschakelen. In de zomer hoeft de temperatuur van het water niet zo hoog te zijn. Elke zaterdag gingen wij in het opblaaszwembad vaak kwamen er ook nog vriendjes van onze kinderen naar ons om gebruik te maken van het opblaaszwembad. Met de warmtepomp zwembad konden we zelf de temperatuur aanpassen.

Het opblaaszwembad stond in de tuin

Wij hebben besloten om het opblaaszwembad in de tuin neer te zetten. Het was uitermate geschikt omdat wij een grote tuin hebben. Onze tuin heeft veel planten en grote heggen waardoor wij toch redelijk prive konden genieten van het opblaaszwembad. Mijn vrienden hebben ook het opblaaszwembad gezien en willen die nu ook kopen voor de volgende zomer. Ze hebben gezien dat wij veel verkoeling en lol hebben gehad van het opblaaszwembad. Ze willen volgend jaar ons ook uitnodigen om te kijken naar hun nieuwe opblaaszwembad.