Een geschikte juwelierszaak Maastricht

Ik wilde mij moeder verwennen met een mooi setje sieraden. Ze had zelf aangegeven dat ze een leuk setje sieraden had gezien bij juwelierszaak Maastricht. ik wist zo ongeveer wel waar ik haar blij mee kon maken en heb toen op de website www.myntjuwelier.nl. een mooi collier met hanger en een paar prachtige bijpassende oorbellen uitgezocht. Het was fijn dat de sieraden gratis werden verzonden en dat ik deze netjes in een luxe cadeauverpakking thuisbezorgd kreeg. Echt het was een prachtige set. toch twijfelde ik nog aan de maat van het collier. ik heb toen even contact opgenomen met deze juwelier. Mocht ik het collier niet goed zijn dan moesten we dat even aangeven en werd er een oplossing gezocht. Wat een goede service.

Mijn moeder was heel blij met de sieraden

ik heb mijn moeder erg blij gemaakt met de sieraden van juwelierszaak Maastricht.Ze wilde er gelijk een armband bij gaan kopen. Dat hebben we overigens niet online gedaan maar ook in de winkel werden we heel vriendelijk geholpen. De verkoopster nam er echt de tijd voor en liet ons allerlei voorbeelden van armbanden zien die de set helemaal compleet maakte. Helemaal geweldig toen ze de armband ook nog in een leuke cadeauverpakking met ons meegaf.