DIY: houten borrelplank versieren

borrelplank graveren

Iedereen heeft tegenwoordig wel een houten borrelplank in huis. Dat hout is natuurlijk hartstikke mooi en geeft het een natuurlijke uitstraling, maar op een gegeven moment heb je dit ook wel gezien. Dan kun je jouw borrelplank graveren, maar je kunt er ook voor kiezen om hem zelf te versieren. Zo maak je er echt een origineel item van. In dit artikel kun je lezen hoe je dit doet.

Een tekening aanbrengen

Jouw borrelplank kun je heel mooi versieren met een mooie tekening. Dit kan een symbool zijn of een stukje geschreven tekst. Maar hoe breng je dit nu mooi op je houten borrelplank aan? Veel mensen kiezen ervoor om dit erop te branden. Of je kunt ervoor kiezen om dit met verf te doen. Het is dan wel aan te raden om hiervoor sjablonen te gebruiken, zodat het netjes op de borrelplank komt te staan.

borrelplank graveren

Leuke versiersels

Naast de tekening kun je jouw borrelplank nog extra pimpen met leuke versiersels. Denk hierbij aan mooie touwen of lederen bandjes. Hiervoor maak je een gat in de borrelplank, zodat je het touw of het bandje vast kunt maken. Ook kun je er houten of metalen handvaten op aanbrengen.